Общи Условия

Начало / Общи Условия

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите общи условия регламентират отношенията между “ФЗ ПАНАЙОТОВ И ЩЕРЕВ” ЕООД и лицата, ползващи онлайн магазина, находящ се на www.agrocenter.bg

Дефиниции:

“ФЗ ПАНАЙОТОВ И ЩЕРЕВ” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: 9000 гр. Варна, ул. Марко Балабанов 32, ет. 4, Иден. Номер. 103824768, ДДС ном. BG103824768.

"ДДС" - Данък добавена стойност

 “ПОТРЕБИТЕЛ”– е всеки, който е заредил в Интернет страницата: www.agrocenter.bg.

 “ОНЛАЙН МАГАЗИН”– означава виртуалният магазин находящ се на www.agrocenter.bg предоставящ възможността за закупуване на стоки през Интернет.

 

Регистрация

Процедурата по регистрация на сайта е абсолютно доброволна и безплатна. Регистрацията е задължителна само за пазаруване чрез онлайн магазина. Сайтът може да бъде разглеждан от ползвателите свободно без да е необходима регистрация. Успешната регистрация означава, че потребителя се е съгласил с общите условия намиращи се на http://agrocenter.bg/Obshti-Usloviya/4/pages/

 

Защита на лични данни

Личните данни, които потребителите на www.agrocenter.bg предоставят, ще бъдат използвани само и единствено във връзка с обслужването им като клиенти – за обработка и доставка на поръчката и осъществяването на връзка с потребителите. “ФЗ ПАНАЙОТОВ И ЩЕРЕВ” ЕООД гарантира, че личните данни на потребителите няма да бъдат предоставяни на трети лица или използвани за цели различни от горепосочените.

 

ПОРЪЧКА

Потребителите могат да поръчват от www.agrocenter.bg 24 часа в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. Поръчката ще бъде потвърдена чрез свързване от оператор на www.agrocenter.bg по телефон и/или чрез имейл с потребителя направил поръчката.

 

Цени

Всички представени в сайта цени са в български лева и са валидни единствено и само към момента на публикуването им, www.agrocenter.bg си запазва правото без предупреждение да ги променя по всяко време. Цените на всички артукули на онлайн магазина не включват цена на доставка. Повече информация относно стойността и условията на доставка са описани в меню Доставка.

 

Начини на плащане

1.      Наложен платеж (плащане на куриера при получаване на артикулите). Различните куриерски фирми добавят към цената на доставката от 1% до 2.5% от сумата за плащане по наложения платеж.

2.      По Банков път с превод по сметка на “ФЗ ПАНАЙОТОВ И ЩЕРЕВ” ЕООД, информация за която потребителя избрал опцията "банков превод" ще получи по време на потвърждавенето на поръчката.

 

Ориентировъчни срокове за Доставка

Нормалния срок за доставка е  от 1 до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката, но са възможи забавяния, за които  Имайте в предвид, че в по-малките населени места куриерските фирми обслужват по график, което може да забави доставката.

 

Клиента има правото да използва собствен транспорт или куриер по свой избор.